Ćilibarske ogrlice ublažavaju tegobe prilikom izbijanja zubića kod beba, prema brojnim preporuka roditelja. Baltik Junior nudi ogrlice od 100% autentičnog prirodnog baltičkog ćilibara, koij je najkvalitetniji u svetu po svom pozitivnom delovanju na ljudski organizam.

Od trenutka kada bebi počinju da rastu zubići, proces izrastanja može postati veoma bolan. Roditelji koriste razna sredstva kako bi smanjili bol kod bebe, kao što su razni gelovi i ulja. Jedan od najstarijih načina je ćilibarska ogrlica za bebe koja ublažava tegobe i smiruje bebu u periodu nicanja zubića.

Ćilibarske ogrlice za bebe su specijalno dizajnirane i pravljene za bebe, tako da smanjuju i razdražljivost beba prouzrokovanih izrastanjem zubića.

Kada se nosi blizu kože ćilibar oslobadja ulja koja pomažu bebama da ostanu spokojna i opuštenija tokom izrastanja zubića. Ćilibarske oglice za bebe su sjajno prirodno sredstvo.

Svaka ćilibarska ogrlica za bebe je ručno pravljenja od strane baltičkih specijalista sa višegeneracijskim iskustvom u poliranju i oblikovanju ćilibarskih perli. Naše ogrlice za bebe lepo prijanjaju uz bebinu kožu. Njihov oblik obezbedjuje maksimalan kontakt sa bebinom kožom, a i beba se oseća prijatno. Ogrlice za bebe su napravljene da bi se nosile kao ogrlice i NE služe kao glodalice. Molimo da obratite pažnju na vaše dete i kako ono reaguje na ogrlicu. Dosadašnja iskustva su veoma pozitivna i bebe ih nose bez problema, ali budite oprezni, posebno u početnom periodu korišćenja.

Ukoliko beba svakodnevno nosi ogrlicu, ona će značajno ublažiti uobičajene simptome prozrokovane izrastanjem zubića: crvenilo u obrazima, uznemirenost, otečenost desni, plač, nervozu…

Ogrlice su napravljene od visoko kvalitetnog 100% prirodnog baltičkog ćilibara, a kao prirodni proizvod, možete očekivati da ćete naći vazdušne mehuriće i druge prirodne elemente u samim ćilibarskim perlama. Ne postoje dve iste perle. Perle imaju boje varijacije konjaka, kao i druge boje. Sve perle imaju isti kvalitet. Uobičajena dužina ogrlica je od 34-36 cm, ali dužina može da varira zbog nejadnakosti perli. Boja i oblik perli mogu da variraju.

Baltičke ćilibarske ogrlice za bebe su kreirane tako da budu apsolutno sigurne za bebu, pre i posle svake perle na ogrlici je napravljen čvor. Čvorovi obezbedjuju da u slučaju pucanja ogrlice, ispada samo jedna perla, dok će ostale i dalje biti na ogrlici. Kopča je napravljena od ćilibara/plastike, sa navojnim mehanizmom.